Hva gjør jeg om noen har stjelt min konto?

Vi forstår at din konto er dyrebar for deg, og vi vil være sikker på at ingen tar den fra deg.

Om du vet hvem som har tatt din konto, se til å rapportere denne brukeren slik at våre moderatorer kan sjekke deres konto og se til at de ikke gjør det igjen!

Om du ikke vet hvordan du rapporterer en bruker, kan du lære deg det her.

For å unnvike at dette skjer igjen, vennligst husk:

• Ditt passord skal holdes hemmelig; kun du og dine foreldre/verger skal vite det
  • Passordet du velger skal være vanskelig nok slik at ingen annen kan gjette det (trykk her for å lære deg hvordan du lager et tryggt passord)
  • Du kan miste din konto med å akseptere en "gratis" konto. En gi bort konto kan være en felle!
  • Noen brukere kan spørre deg om å endre din e-post adresse. Men du må alltid holde din e-post adresse hemmelig, og om du behøver endre den, vennligst be dine foreldre/verge eller et eldre søsken om hjelp.

Vi oppmuntrer deg til å lese denne artikkelen for å lære deg hvordan du holder din konto trygg så du aldri mister den igjen!

La oss nå se hva vi kan gjøre for å få din konto tilbake!

Har du allerede koblet din e-post adresse til din MovieStarPlanet konto? I så fall, kan du får ditt passord tilbake med å trykke på "Glemt Passord?" på fremsiden når du spiller fra en datamaskin. Glem ikke å sjekke din innboks etter at du har gjort dette! En e-post fra MovieStarPlanet venter på deg der og du får muligheten til å velge et nytt passord til din movie star.

Om du ikke har koblet din e-post til din konto, eller at du ikke har tilgang til e-posten i øyeblikket, må du ta kontakt med oss på Supporten.

Vennligst husk å sende med:

• Brukernavnet og level til den kontoen du forsøker få tilbake.
  • MSP kvitteringen (eller annet dokument) av det siste kjøpet som er gjort på kontoen

Vi anbefaler at du spør en voksen om hjelp med dette. De vil se til at du har alt du behøver.