Hvordan sletter jeg min bruker?

Om du vil slette din bruker, vennligst logg inn på din konto fra en datamaskin og trykk på Hjelpeikonet lengst opp i høyre hjørne, trykk så på "Min Bruker" og velg "Slett Bruker".



Du må skrive inn det korrekte brukernavnet og passordet til kontoen du vil slette.

Vennligst legg merke til at med en gang du har slettet din konto, så kan du ikke få den tilbake. Du vil også miste din framgang i BooniePlanet og BlockStarPlanet, om du også har spillet disse spillene.

Slett bare din konto om du er helt sikker på at du ikke vil spille lengre.

Var denne artikkelen nyttig?