Hva er Gjentakende Betalinger?

Du kan velge å kjøpe et VIP medlemskap som fornyes automatisk.

Med gjentakende betalinger slått på, vil ditt VIP medlemskap fornyes automatisk. For å være mer nøyaktig, om du kjøper 1 måneds VIP medlemskap, vil du automatisk bli VIP igjen etter 30 dager. Vennligst legg merke til at du kommer til å bli belastet tilsvarende for fornyet medlemskap.

 

Om du ikke ønsker at ditt medlemskap skal fornyes automatisk, vennligst vær sikker på at gjentakende betalinger er slått av på din konto.

Hvordan slår jeg av gjentakende betalinger?

 

Det er lett å slå av gjentakende betalinger på din konto:

  1. Logg inn på din konto når du spiller fra en datamaskin.
  2. Trykk på "Innstillinger" lengst oppe i høyre hjørne, og gå til "Mine Betalinger".
  3. Trykk på "Slå av gjentakende betalinger". Dette er effektiv med det samme og det vil ikke dras penger flere ganger.

 

Om du opplever problem med å slå av den gjentakende betalingen, vennligst ta kontakt med oss på Supporten. Vennligst husk å innkludere brukernavnet det gjelder samt kvitteringen på kjøpet.


Kan jeg oppgradere til et bedre VIP medlemskap om jeg har gjentakende betaling?

Du kan fortsatt oppgradere din VIP om du har på gjentakende betalinger. Du må derimot behøve betale forskjellen mellom de to pakkene som en engangssum. Når neste betaling forfaller, vil du automatisk bli belastet i henhold til priset av det nye VIP medlemskapet du har valgt.

 

Om du behøver mer hjelp kan du kontakte oss her.


Følg
Var denne artikkelen nyttig?