Hvilken type av VIP Medlemskap kan jeg kjøpe?

MovieStarPlanet gjør det lett for alle å ha tilgang og fordeler av VIP medlemskap. Med totalt 12 VIP medlemskaps pakker tilgjengelige, kan alle bli en berømt movie star på MovieStarPlanet.

Vi har tre ulike VIP medlemskap:

• Normal VIP
  • Elite VIP
  • Star VIP

Det er fire pakker tilgjengelige i hvert medlemskap. Pakken bestemmer hvor lenge ditt medlemskap vil være aktivert:

• 1 uke
  • 1 måned
  • 3 måneder
  • 1 år

Hva er forskjellen mellom VIP Medlemskapene?

Det er tre forskjellige VIP medlemskap - Normal, Elite og Star VIP. Hver pakke har sine egne unike fordeler. Avhengig av hvilken pakke som kjøpr, vil VIP gi brukerne noen eller alle av følgende fordeler:

• Mer Fame - Fame er hvordan brukere levler opp
  • Man kan ha flere venner
  • Masse av StarCoins - virtuell valuta for MovieStarPlanet
  • Masse av Diamanter - eksklusiv VIP valuta for MovieStarPlanet
  • Kan gi flere autografer
  • Mer runder på det daglige StarCoins hjulet
  • Eksklusive VIP ting
  • Daglige StarCoins med alle pakker og Diamanter med Elite/Star VIP

Om du behøver mer hjelp kan du kontakte oss her.