Kan jeg få et Gavekort for MovieStarPlanet?

Vet du ikke hva du skal gi din venn i fødelsesdagsgave? Eller hva du ønsker deg til jul? Let ikke lengre. Hva med et VIP Gavekort?

MovieStarPlanet har fire Gavekort alternativ som passer hver anledning:

• 1 Uke STAR VIP Medlemskap
  • 1 Måned STAR VIP Medlemskap
  • 3 Måneder STAR VIP Medlemskap
  • 1 År STAR VIP Medlemskap

For å kjøpe MovieStarPlanet Gavekort trykk her.

Hvordan løser jeg inn ett Gavekort? Trykk her.

Viktig informasjon om Gavekort

• Gavekort kan ikke løses ut mot riktige penger
  • Gavekort kan bare løses inn en gang
  • Koden på Gavekortet gjelder kun for lengden av medlemskapet. Når den er løst inn, vil VIP medlemskapet opphøre etter den tiden som er satt, til eksempel 1 uke, 1 måned, 3 måneder eller 1 år.
  • De kan brukes når som helst, men vi anbefaler at du ikke venter for lenge å løse inn det på ditt konto. Om du venter mer en ett år før du bruker det, kan noen ting som du skulle ha fått ikke legges til ditt konto.

Hva skjer når du har automatisk betaling på og bruker et Gavekort?

Du kan bruke et Gavekort selv om du har automatisk betaling på. Så snart du har aktivert ditt Gavekort, vil ditt tidligere VIP medlemskap settes på pause, og ditt nye Gavekort vil aktiveres istedenfor. Når Gavekortet avsluttes, vil din normale (automatiske) VIP medlemskap aktiveres igjen.