Hvordan blokkerer og av blokkerer jeg brukere?

Du kan blokkere en bruker om du ikke vil at de skal ta kontakt med deg.

For å blokkere en bruker:

• Trykk på brukernavnet for å vise deres personlige profil
  • Trykk på "Rapporter dårlig oppførsel" knappen:

• Bekreft ditt valg med å trykke på "Blokker":

Brukeren du nå har blokkert kan ikke lengre kontakte deg eller se din Profil.

Å Ta Bort en blokkering fra en bruker som du tidligere har blokkert:

• Trykk på "Innstillinger" når du spiller på en datamaskin (tannhjulet lengst opp i høyre hjørne)
  • Trykk på "Blokkerte Brukere", velg brukeren du vil av blokkere:

Brukeren som du har av blokkert kan igjen ta kontakt med deg og se din Profil.

Når du spiller i MovieStarPlanet Appen, kan du også blokkere og av blokkere brukere. Du behøver åpne deres profil og trykke på den gule triangelen (Rapporter). Så kan du velge å blokkere den brukeren.

For å ta bort blokkeringen, åpner du brukerens profil igjen og trykker på den gule triangelen (Rapporter), så kan du trykke på Ta bort Blokkering og dere kan kontakte hverandre igjen.