Hvem er Zac Sky?

Når du lager en gutte movie star, vil du motta en venneforespørsel fra Zac Sky. Zac er en veldig spesiell figur som er laget av MovieStarPlanet, noe som betyder at hans oppdateringer kommer fra MovieStarPlanet Teamet.

Han har den mest fantastiske hårklipp av alle, superstilige klær og kjempekule par av blå øretelefoner!

MovieStarPlanet endres hele tiden. Vi legger ned myeanstrengelse i å gi deg helt nye funksjoner hver uke, så du kan ha flere fantastiske saker å gjøre med dine venner. Etter alt, så handler MovieStarPlanet om å ha det gøy med sine venner.

Med Zac Sky i ditt aktivitetsfløde vil du aldrig gå glipp av en mulighet til å ha det gøy med dine venner! Han vil innformere deg om oppdateringer i spillet som er på vei. Aldrig igjen vil du undre, "Hva er denn enye funksjonen alle movie stars snakker om?" Er ikke det fantastisk?

Zac Sky er alt du noensinne kunne forestille deg. Han kan gi dine Filmer stjerner, være en del av dine ArtBooks eller innspirere deg til å lage nye Looks. Med Zac Sky er det bare din fantasi som setter grenser!

Vi er veldig glade for å ha han på MovieStarPlanet, og vi håper at du også vil like han!