Hvem er Pixi Star?

Når du lager en jente movie star, vil du motta en venneforespørsel fra Pixi Star. Pixi er en veldig spesiell karakter laget av MovieStarPlanet, noe som betyder at hennes oppdateringer kommer fra MovieStarPlanet Teamet.

Hun har fantastisk rosa hår, super stilige klær og et nydelig stort smil som vil lyse opp din dag!

MovieStarPlanet endres hele tiden. Vi legger ned mye energi på å gi deg helt nye funksjoner hver uke, så du kan ha mer gøy og flere fantastiske saker å gjøre med dine venner. Tross alt, MovieStarPlanet er alt om å ha det gøy med dine venner!

Med Pixi Star i ditt aktivitetsfløde, vil du aldri gå glipp av en sjanse til å ha det enda mer gøy med dine venner. Hun vil informere deg om funksjoner i spillet som er på vei. Du vil ikke lengre behøve undre, "Hva er denne nye funksjonen som alle movie stars prater om?" Er ikke det kult?

Pixi Star er alt du kan forestille deg. Hun kan gi deg stjerner i dine Filmer, være en del av dine ArtBooks og inspirere deg til å lage nye Looks. Med Pixi Star er det bare din fantasi som setter grenser!

Vi er veldig glade for å ha henne på MovieStarPlanet, og vi håper du også vil like henne!