Hva er Highscores?

Highscoren viser movie stars med høyeste level, noe som er de som har tjenet mest Fame og laget det mest populære innehold.

Når du ser igjennom Highscore listen, vil du også finne de mest populære:

• Filmer
  • Rom
  • Looks
  • ArtBooks
  • YouTube videoer
  • Kjæledyr
  • Klær
  • Ting
  • Bakgrunner
  • Animasjoner

Gå til Highscores for å finne indpirasjon til din neste ArtBook, Film or Look.

Du finnerHighscores lengst oppe når du spiller på en datamaskin:

Når du ser på movie stars, kan du velge mellom movie stars som nylig har logget inn, eller de som har høyest highscores akkurat nå.

Du kan også se hvem av dine venner som har høyest level.

For å komme til Highscores i appen, trykk på "Rikedom & Berømmelse", så "Highscores":

Under tiden du er der, hvorfor ikke sjekke ut det kule inneholdet som disse movie stars har laget?

Du kan også kjøpe ting slik som Klær eller Ting direkte fra Highscores om du vil ha dine hender på de populære sakene.