Hvorfor savner min bruker Ting?

Savner du noen ting på din bruker? Vi vet at ting er veldig viktig for deg og at de er en måte å uttrykke din kreativitet og interagere med dine venner. Men vær ikke urolig: de forsvinner veldig sjelden av seg selv. De gjømmer seg troligvis noen plass på din konto og venter på å bli oppdaget.

Det er noen få plasser du kan starte med å lete etter dem:

• Ditt Rom: Trykk på "Endre mitt Rom" for å se dine ting
  • Garderoben: Er du sikker på at tingen/tingene du leter etter ikke gjemmer seg der på noen av mange sider?
  • Kjæledyrhotellet: Er ditt kjæledyr borte? Vær sikker på at det ikke sover på Kjæledyrshotellet.

Vennligst husk at ting bare forsvinner om de har blitt:

• Fjernet fra Butikken for å gi plass til nye kule ting
  • Gitt bort som en gave til en annne bruker
  • Resirkulert

Om du tror at dine ting har forsvunnet fra din konto av en annen grunn enn de som er nevnt ovenfor, vennligst les denne artikkelen.