Hvorfor kan jeg ikke logge inn?

Får du en beskjed at ditt innlogg feilet, eller at ditt brukernavn eller passord er feil? Om det er så, få ikke panikk! Ditt konto er mest sannsynlig trygg.

Vennligst vær sikker på at du forsøker koble deg til rett domene. MovieStarPlanet har ulike domene for hvert land, alle på sitt egne språk.

For å logge inn på NO, vennligst gå til MovieStarPlanet.no på datamaskinen eller velg rett flagg i appen.

Om du tror at du har glemt ditt passord, trykk her for å lære deg hvordan du får det tilbake.