BooniePlanet Personvernerklæring

Sist endret: 10 Maj, 2016

Effektivt dato: 10 Maj, 2016

Denne Personvernerklæringen styrer innsamlingen av Personlig Identifiserbar Informasjon om eller i samband med bruk av MovieStarPlanets alle spillegrupper (”MovieStarPlanet”). MovieStarPlanet inkluderer MovieStarPlanet, BooniePlanet, RoboBlastPlanet samt andre spill publisert av MovieStarPlanet på hvert plattform.

Denne Personvern Policy er innlemmet I og gjort en del av MovieStarPlanet sine Brukervilkår. Med å registrere et konto, eller ha tilgang eller bruke Nettstedet, aksepterer brukerne å være bundet av bestemmelsene I denne Personvernserklæringen. Bestemmelsene I denne Personvernserklæringen kan bli endret tid til annen uten forvarsel og på MovieStarPlanet`s skjønn. Vi vil poste den reviderte Personvernserklæringen på denne siden og vise datoen den reviderte Personvernserklæringen ble endret samt den effektive datoen for endringene. Brukere skal sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Fortsatt tilgang eller bruk av Nettstedet utgjør en godkjennelse av endringene I Personvernserklæringen.

Informasjon vi samler inn

Når en konto på MovieStarPlanet lages  ber vi om følgende personlig informasjon:

• Et brukernavn

Senere kan vi be deg om følgende ytterligere informasjon:

• En E-post adresse

Om brukere melder seg til å kjøpe visse MovieStarPlanet produkter eller tjenester med å bruke en mobiltelefon, ber vi om brukerens telefonnummer.

Som de fleste nettsider, så mottar og lagrer vi visse typer av informasjon når brukere besøker siden. I tillegg til den informasjonen individene gir, kan vi samle inn navnet på domenet og verden som brukeren får tilgang til Internett : IP adressen til datamaskinen som brukes; browseren og operativsystemet; dato og tidspunkt for tilgang; og Internett adressen til nettsiden som linker til MovieStarPlanet (inkludert alle søkord brukt for å finne MovieStarPlanet via en søkfunksjon, slik som Google).

MovieStarPlanet tillater brukere å kommunisere på mange måter. Vi samler inn informasjon som frivillig blir gitt på brukerens profilside og informasjon som blir levert I de ulike aktivitetene slik som chatterom og filmene brukerne lager. Legg merke til: å dele personlig identifiserbar informasjon er mot MovieStarPlanet sine Regler, og det skal ikke skje. All personlig identifiserbar informasjon som deles I online aktiviteter vil bli tilgjengelig til andre som kan se dette inneholdet (Se Avsløre Personlig Identifiserbar Informasjon)

Hvordan vi bruker din Personlige Identifiserbare Informasjon

Vi bruker den personlige identifiserbare informasjonen for å drifte, vedlikeholde, tilpasse og forbedre funksjonene på Websiden. Vi bruker også informasjonen til å kommunisere med brukere av administrative grunner, slik som å hjelpe brukere å nullstille passord, og for å levere nyhetsbrev, kampanjer og reklame.

Avsløre Personlig Identifiserbar informasjon

Vi er ikke i bransjen med å selge personlig identifiserbar informasjon; Men vi kan avsløre informasjon til tredjeparter i følgende tilfeller:

• Vi kan avsløre informasjon til andre som gir oss tjenester for å drifte, vedlikeholde og forbedre funksjonene i nettstedet, slik som for eksempel website hosting-tjenester. Når slike tjenestetilbydere får personlig identifiserbar informasjon for å innrede tjenester til oss, må de godta personvernsreglene tilsynelatende de samme regler I MovieStarPlanet sin Personvernserklæring. Dessuten, bruk av personlig identifiserbar informasjon er begrenset er begrenset til den anvendelse som trengs for å gi disse tjenestene til oss.
  • Vi kan avsløre informasjon til andre om vi I god tro at avsløringen er nødvendig for å oppfylle kravene i gjeldende lover, for å svare på rettskjennelser , juridiske eller regulatoriske stevninger og informasjonforespørsler eller på annen måte i samsvar med politi.
  • Vi kan avsløre informasjon til andre om vi anser at avsløringen er nødvendig eller hensiktsmessig å ta forholdsregler mot ansvar eller for å håndheve våre rettigheter; for å beskytte oss og brukere fra ulovlig eller støtende aktivitet ;for å etterforske og forsvare oss selv mot påstander og beskyldninger fra tredjepart; for å beskytte sikkerheten eller integriteten til Nettsiden; eller for å beskytte rettighetene, eiendom eller personalsikkerhet til MovieStarPlanet, våre brukere eller tredjepart.

Brukere kan også velge å avsløre personlig identifiserbar informasjon I mange interaktive områder til Nettsiden. Disse områdene inkluderer brukeres offentlige profilside, chatterom og filmer som brukere lager. Mange av disse funksjonene er også koblet direkte til andre tredjepartstjenester, slik som YouTube. Å avsløre personlig identifiserbar informasjon på denne måten er mot Reglene og brukere skal ikke gjøre det. Med en gang personlig identifiserbar informassjon blir gjort tilgjengelig, kan det bli samlet og brukt av personer som har tilgang til dette inneholdet uten restriksjoner. Om personlig informasjon har blitt avslørt på YouTube, kan det være tilgjengelig og brukes av alle på Internett. Vennligst legg merke til at når individer har avslørt slik informasjon på denne måten. Kan det være umulig å slette.

Cookies

MovieStarPlanet kan plasere en tekstfil i webbleseren på din datamaskin som kalles en "cookie". Cookies samler inn informasjon som kan hjelpe oss å forbedre og annpasse din opplevelse på vår hjemmeside. Cookies forteller til eksempel hvor mange besøkere vi har på webbplassen og hvilke deler på webbplassen som er mest populær. MovieStarPlanet kan sende informasjon som samles inn via cookies, i en behandlet (det vil si en samlet og ikke personlig) versjon som statistikk til medlemmer, samarbeidspartnere, sponsorer og andre.

Linker

Nettsiden kan inneholde linker til andre nettsider som ikke har blitt kontrollert av MovieStarPlanet. Vi gir ingen garantier om slike nettsteder. Når enkeltpersoner bruke eksterne nettsteder, er bruket styrt av den sidens personvernserklæring og ikke av MovieStarPlanet sin Personvernserklæring. Brukere bør gjennomgå personvernpolicyen til hvert nettsted nøye før de gir noen informasjon.

Vid fusjon eller kapital

Vid hendelsen om MovieStarPlanet fusjonerer med eller selges til et annet selskap, vil ikke personlig identifiserbar informassjon bli avslørt eller overføres, unntatt som detaljene over. Men i tilfelle hele eller deler av virksomheten til Moviestarplanet blir solgt, enten gjennom salg av eiendeler, et salg av aksjer, fusjon eller annen måte, forbeholder MovieStarPlanet seg retten til å overføre eller tildele hele eller en del av den informasjonen som er samlet på nettsiden i forbindelse med slikt salg.

Datasikkerhet

På MovieStarPlanet utnytter vi fysiske, administrative og tekniske sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten og integriteten til våre systemer som brukes til å lagre personlig identifiserbar informasjon. Men vi kan uansett ikke garantere sikkerheten for informasjon som overføres til MovieStarPlanet. Vi kan heller ikke garantere at slik informasjon ikke kan nås, endret eller ødelagt av et brudd, omgåelse, svikt eller avbrudd av sikkerhetstiltak.

Trekke tilbake Tillatelsen til å lagre Personlig Identifiserbar Informasjon

MovieStarPlanet behøver laggre personlig informasjon om brukere for å skaffe den mest optimale brukeropplevelsen og for å kommunisere med brukere. En bruker kan kun ta tilbake denne tillatelsen med å slette sin brukerprofil.