Hvordan holder jeg mitt passord tryggt?

Miks bokstaver, nummer og symboler. Velg et passord som er minst 6 karakterer langt. Bruk ikke samme passord på flere ulike sider. Gi ikke ut din passord informasjon til noen!

Hva man skal unngå/hva man skal tenke på når du lager ditt passord

Bruk ikke personlig informasjon i ditt passord, slik som fødelsesdag og/eller navn. Det bør være et langt og personlig passord som ingen kjenner til, eller kan gjette seg til for at de kjenner deg på riktig. Endre aldrig ditt passord eller din mail til noe som noen annen har gitt deg forslag på.