Kan jeg endre mitt brukernavn?

Alle MovieStars vil ha det kuleste, mest unike og fantastiske brukernavnet.

Vi forstår at ditt brukernavn er viktig for deg.

Vi vet at over tid så kan det være du blir lei av brukernavnet ditt.

Av sikkerhetsgrunner kan vi dessverre ikke tilby endring av brukernavn, men vi vil at du skal vite at brukernavnet du har nå er unikt.

Du kan gjerne opprette en ny bruker, og starte på ett nytt og spennende eventyr med ett nytt og kult brukernavn du velger selv.