Blog post March 16th 2017

Heisann alle sammen,

Nå er tiden inne for noen nyheter fra BLOCK!

Nå har vi kule nyheter og oppdateringer for deg.

Den største nyheten på denne siden av galaksen er at RoboBlastPlanet har endret navn til BlockStarPlanet.

Les alt om det i denne artikkelen.

Vi er også glade over å annonsere at vi endelig har åpnet BlockStarPlanet seksjonen på Hjelpesenteret. Du vil finne den på forsiden. Sjekk den ut!

Med denne oppdateringen har noen BlockStarPlanet funksjoner i spillet endret navn.

Her er endringene:

• Roboter heter nå BlockStars
  • Robotdeler heter nå BlockStar deler
  • Skrog heter nå Ben
  • Mikrochips heter nå Kampkraft

Selv BlockStarPlanet's NPC's har fått navn :D

Ta godt imot Dex McFly, Blockbjorn og Rita Blasta!

Klikk på dem og se hva som skjer.

En "Bli med"-knapp har blitt lagt til i spillvarsler. Dersom en venn spiller et spill i BlockStarPlanet, klikk på "Bli med" og du vil bli teleportert til nivået der din BlockStar-venn spiller.

Du kan også invitere en venn til å spille fra deres Profil, og også invitere venner som ikke er på din venneliste til ett spill.

Det var nyhetene fra BLOCK!