Hoe kan ik flash instellen zodat het MovieStarPlanet kan afspelen

Heb je problemen met het spelen van MovieStarPlanet ondanks dat je downloaded flash hebt?

Het is mogelijk dat je flash player geblokkeerd is in je browser.

Hier kan je zien hoe je flash player kan toestaan:

Ik klikplay-now-button.png en er verschijnt een pop-up? (Klik op mij!)

download.jpg  Chrome

Omdat MovieStarPlanet een Flash spel is, zal je Flash moeten toestaan voordat je kan inloggen. Klik daarom op “toestaan” in de pop-up – en nu kun je inloggen of een account aanmaken.

Ik klik play-now-button.png maar er gebeurt niks? (Klik op mij!)

download.jpg  Chrome

Waarschijnlijk probeer je MovieStarPlanet te staren, maar download.jpg blokkeert Flash (Er zijn 2 manieren om flash in te schakelen. Hieronder zullen we de mogelijkheden uitleggen.)

Om flash weer te installeren:

1. Kopieer deze zin in je adresbalk of in een nieuwe browser tab
    chrome://settings/content/flash

2. Klik in het geopende instellingenvenster op de schuifregelaar zodat deze blauw wordt.

3. Als er prullenbakken staan onder BLOKKEREN, klik ze dan aan zodat ze verdwijnen.

4. Flash zou nu moeten zijn ingeschakeld, zodat je terug kan naar MovieStarPlanet en klik nu play-now-button.png nogmaals!

Je kunt ook:

1. Terug gaan naar MovieStarPlanet
  2. Klikken op het kleine slotje dat je ziet links boven in de adresbalkmceclip0.png
  3. In de pop-up die verschijnt lokaliseer je Flash en zet de vervolgkeuzelijst op Toestaan
  4. MovieStarPlanet zou nu automatisch moeten starten!

Ik klikplay-now-button.png maar het werkt nog steeds niet ? (Klik op mij!)

Chrome

In uitzonderlijke gevallen, is jouw download.jpg browser niet ingesteld op het automatisch updaten van plug-ins. Als Flash niet geüpdatet is, kan het zijn dat jouw browser flash niet kan toestaan. Je kunt controleren welke flash je hebt door de onderstaande zin te kopiëren in een nieuwe browser tab en zoek Flash op in de lijst

<chrome://components/>

Jouw flash versie moet zijn: 32.0.0.238

Als je Flash versie niet bijgewerkt is, kan je het hier updaten door deze gids te volgen op de volgende website

https://get3.adobe.com/flashplayer/update/plugin/

Je zou ook MSP kunnen downloaden!
Hier is nu!

1. Ga naae MovieStarPlanet en klik op Download download__1_.png
  2. Klik op de <MovieStarPlanetAppName>.exe file links onder in. De gele pijl wijst er naar.

Ook kun je het op je computer terug vinden in de folder “Downloads”

1. Wanneer windows vraagt of je dit file wilt afspelen, klik dan op Ja
  2. Wanneer het installatieprogramma word geopend klik dan op installeer

Als MovieStarPlanet niet gelijk start zoek dan naar het MovieStarPlanet icoon  mceclip6.png

op je beginscherm en dubbel klik.

De volgende keer dat je MovieStarPlanet speelt, hoef je alleen maar dubbel te klikken op het icoon op het beginscherm.

Je hoeft het niet weer opnieuw te downloaden of te starten in je browser of Flash te activeren.

Groetjes van Team MovieStarPlanet