Hoe kan ik een Kadobon inwisselen?

1. Log in op je MovieStarPlanet account
  2. Klik op de “Instellingen” knop in de rechter bovenhoek
  3. Klik op de “Kadobon inwisselen” knop
  4. Typ de code van je Kadobon in en klik op “Redeem Code”

Belangrijke informatie omtrent Kadobonnen

• Kadobonnen kunnen niet worden ingeruild voor echt geld
  • Kadobonnen kunen maar één keer worden ingewisseld
  • De code voor de kadobon activeert enkel lidmaatschap voor de tijd die vermeld is. Eens geactiveerd, zal het VIP lidmaatschap verlopen na de vermelde tijd van 1 week, 1 maand, 3 maanden of 1 jaar.
  • Kadobonnen kunnen altijd gebruikt worden, maar we willen je adviseren om niet te lang te wachten met het verzilveren van de code. Als je langer wacht dan een jaar is het mogelijk dat je sommige voorwerpen die je normaal als extra zou ontvangen niet meer ontvangt.

Als je nog verdere ondersteuning nodig hebt, kun je hier contact met ons opnemen.