Hoe geef ik VIP aan ander MovieStars?

Heb je ooit meer dan alleen kleding, meubels of haarstijlen willen weggeven op MovieStarPlanet? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben recent een super gave update aan het spel toegevoegd en willen dit graag met je delen.

Als je een Diamanten StarCoins Pakket of 1 jaar Star VIP koopt, krijg je een gratis 1 week VIP kado bon om aan een vriend te geven.

We zullen je uitleggen hoe je dit gave pakket met een andere movie star kunt delen! Hier laten we zien welke stappen je moet nemen op de website - scroll naar beneden om te zien hoe je VIP weggeeft als je de MovieStarPlanet App gebruikt.

Zodra je de aankoop van het Diamond StarCoins Pakket hebt afgerond en je de pop-up ziet waarin je nieuw verkregen voorwerpen worden getoond, zul je hier ook iets nieuws zien - de VIP kado bon.

Belangrijk: de VIP kado bon is geen Kado Bon die per e-mail naar je wordt verzonden.

Het is een voorwerp in het spel die je net zo als ieder ander voorwerp kunt weggeven.

Je hoeft geen vrienden met de MovieStar te zijn om VIP kado te doen. Je kunt het kado vanuit elke plek in het spel weggeven door op de gebruiker te klikken waaraan je het kado wilt geven. Als je vrienden bent met de gebruiker kun je dit ook vanuit je vriendenlijst doen.

Klik op het profiel van de gebruiker en hierna op “Geef Kado”.

Wanneer je op “Geef Kado” hebt geklikt, opent er een scherm waar al je voorwerpen in worden weergeven. Vergeet niet dat hier eerst je oudste voorwerpen worden weergeven en je door op de pijltjes te klikken naar je nieuwste voorwerpen te moet browsen.

Zodra je de glimmende VIP kado bon ziet, ben je op de juiste pagina.

Klik erop om het te highlighten en klik hierna op “Geef Kado”.

Je vriend zal hierna een notificatie ontvangen dat het kado onderweg is.

Om te zien welke kado's je hebt ontvangen, klik je op “Mijn Profiel”, en hierna op “Kado's”.

Wacht... Er staan geen nieuwe kado's tussen! Dit komt doordat VIP kado bonnen een eigen lijst hebben. Klik op VIP Kado's om naar de juiste pagina te gaan.

Hier kun je alleen VIP kado bonnen zien die je hebt ontvangen van andere spelers. Klik hierna op het VIP Kado logo om de pagina te openen.

Nu zie je drie opties:

• Claim - Activeer je nieuwe VIP lidmaatschap direct.
  • Stuur terug - Stuur de VIP kadobon terug naar de verzender.
  • Bewaar- doe niets met de kado bon. De kado bon wordt niet geactiveerd, dit betekent dat je dit eventueel later kunt doen, of de bon op een later tijdstip kunt terugsturen als je dit wilt.

Zodra je de VIP kado bon hebt geactiveerd, kun je de bon niet terug sturen of de activatie ongedaan maken.

Gefeliciteerd! Je hebt je VIP lidmaatschap nu geactiveerd en kunt nu een volledige week genieten van de geweldige voordelen die VIP lidmaatschap met zich meebrengt. Vergeet niet je vriend te bedanken (of misschien zelfs een handtekening te sturen... ?).

De Fame en StarCoins in je Spaarvarken zijn ook per direct beschikbaar, net zoals alle andere voor VIP exclusieve features in het spel.

Als je via de MovieStarPlanet app speelt en je het Diamond StarCoins Pakket hebt gekocht, selecteer dan een vriend waaraan je VIP wilt geven:

Tik op de naam van je vriend en ga naar zijn of haar profiel. Hierna is het enige dat je hoeft te doen, tikken op “Geef Kado”:

In de App kun je de VIP kado bon onder “VIP Kado's” terugvinden, rechts bovenin het scherm:

Tik op “Selecteer” om je keuze te bevestigen.

Hierna kun je als je dit wilt een aardig bericht naar de ontvanger te schrijven. Klik hierna op “Verzenden” en je bent klaar!

Zodra je vriend inlogt, kunnen zij de kadon terugvinden door te tikken op “Faam & Fortuin” en hierna op “Mijn Kado's”.

Tik op het VIP kado icoon om VIP kado bonnen te weergeven:

Tik hierna op het glimmende pakket om het te openen:

Bevestig en je bent klaar!