Ik heb problemen met de MovieStarPlanet app - wat kan ik doen?

Om MovieStarPlanet op een telefoon of tablet te spelen, is het belangrijk dat je de MovieStarPlanet App installeert voor je kan spelen. Je kunt de APP terugvinden in de App Store of Google Play Store.

Ervaar je problemen met het installeren van de MovieStarplanet app?

Vergeet dan niet dat niet alle smartphones en tablets de MovieStarPlanet app ondersteunen. Als je de app niet kan downloaden en installeren, betekent dit jammer genoeg dat het apparaat dat je gebruikt onze app niet ondersteund.

Ervaar je problemen het het updaten van de MovieStarplanet app

Probeer dan de volgende stappen:

• Verwijder de MovieStarPlanet app van je smartphone of tablet - maak je geen zorgen, je account is veilig en je kunt hier straks gewoon weer op inloggen
  • Als dit nog niet is gedaan, update je apparaat dan naar de laatste versie van iOS of Android
  • Installeer de MovieStarPlanet App opnieuw

Zorg er ook voor dat je een apapraat gebruikt dat de app goed aan kan. Als het erg druk is in MovieStarPlanet kan het zijn dat oudere apparaten dit niet goed kunnen bijhouden.