Hoe ruil ik items?

Wist je dat je items kunt ruilen met andere movie stars in MovieStarPlanet? Dit betekent dat je een voorwerp kunt ruilen voor een voorwerp dat een andere movie star hiervoor aanbied. Het is super makkelijk.

Om te beginnen met ruilen, klik je eerst op de movie star waar je mee wilt ruilen en hierna op “Ruilen”:

Hierna zie je een kleine popup met daarin alle voorwerpen die je momenteel bezit:

Selecteer het voorwerp dat je wilt ruilen en klik hierna op het violette “Ruil” knopje, rechts onderin het scherm.

Een verzoek tot ruilen zal worden verzonden naar de movie star die je hebt uitgezocht. Alles wat je nu nog hoeft te doen is te wachten om te zien wat ze jou in ruil aanbieden.

Om te zien of iemand met je wilt ruilen, ga je naar je Profiel en klik je op de “Mijn Ruilewaar” tab.

Het “New Ruilwaar” tabblad, laat alle nieuwe verzoeken zien die andere movie stars jou hebben verzonden. Om een ruilverzoek te behandelen, kun je op de blauw-groene pijltjes klikken.

Je kunt hierna kiezen welk voorwerp je wilt ruilen voor het voorwerp dat je ontvangt.

Selecteer wederom het voorwerp dat je wilt ruilen en wanneer je er klaar voor bent, klik je op de “Ruil” knop, rechts onderin het scherm.

Zodra de andere movie star jou ruil accepteert is het gelukt en hebben jullie de voorwerpen met elkaar geruild. Je kunt je nieuwe voorwerp nu terug zien op je account.

Ruilen kan alleen als je vanaf een computer speelt.