Wat is de Ontwerp Studio?

Hou je van mode? Droom je ervan om een trendsetter te worden? Beleef je plezier aan het maken van nieuwe outfits? Als dit het geval is, bezoek dan onze Ontwerp Studio.

Ontwerp Studio is als een kunst werkplaats voor modeontwerpers. Je kunt het terugvinden door naar Movie Town te gaan en te klikken op “Ontwerp Studio”:

Om te beginnen met het maken van je eigen unieke kleding, klik je op de “Ontwerp Kleding” knop met het witte shirt:

Je zult een hoop verschillende opties vinden om je eigen unieke design te maken. Je kunt hier kiezen om de kleur te wijzigen, het patroon en coole decoraties toe te voegen en je kunt deze zelfs wijzigen en de grootte aanpassen.

En natuurlijk kun je ook je eigen designs kopen en dragen.

Zodra je er klaar voor bent, sla je jouw design op door op de blauwe knop te drukken in de rechter boven hoek:

hierna krijg je de keuze om je design een naam te geven en op te slaan.

Als je jouw design wilt dragen, klik je op je nieuwe ontwerp en koop je deze door op de roze “Koop” knop te drukken.

Nu kun je de kleding dragen die je hebt gemaakt en kunnen andere movie stars de kleding die door jou is gemaakt, ook direct vanuit de gallerij in Design Studio kopen. Vergeet niet om meerdere kopieën te maken, zodat je ze kunt verkopen aan andere movie stars. Op deze manier kan je nu een welbekende modeontwerper worden. Is dat niet gaaf?

Je kunt ook ontwerpen van ander spelers kopen door op de “Top” knop te drukken met het gouden ster icoon erboven. Hierna klik je op de roze “Koop” knop. Je kunt hier ook inspiratie op doen en zien wat movie stars tegenwoordig dragen.