Hvordan får jeg ny Musikk?

Alle goede Movies hebben goede muziek nodig. Hierom hebben We precies de juiste nummers die jij nodig hebt voor elke scene van je Movie in onze Music Shop.

Je kunt de muziek shop terugvinden in het Shopping gedeelte.

Je kunt de verschillende categorieën bekijken aan de linkerkant van je scherm, om zo de muziek te vinden waar je naar op zoek bent:

Wil je naar een bepaald soort muziek luisteren? Klik dan op de titel van het nummer aan de linkerkant van het scherm en de muziek zal automatisch afspelen:

Zodra je de juiste muziek hebt gevonden, kun je dit aankopen door op het grijze “Koop Muziek”  te klikken aan de rechterkant van het scherm.

Vergeet niet dat sommige muziek alleen beschikbaar is voor VIP-leden.

Muziek toevoegen aan je Movies is makkelijk. Klik op het blauwe muzieknoot icoontje, terwijl je jouw Movie aan het aanpassen bent:

Nu zullen je Movies er niet alleen goed uit zien, maar ook geweldig klinken.