Hoe maak ik vrienden op MovieStarPlanet?

MovieStarPlanet draait om het maken van nieuwe vrienden en het verbinden met de vrienden die je al hebt. DIt artikel legt uit hoe je vrienden kunt vindden, hen een vriendschapsverzoek kunt sturen en hoe je jouw vrienden speciaal kunt laten voelen, door hen als beste vriend of vriendin of zelfs als vriendje of vriendinnetje toe te voegen. Het is heel erg makkelijk, kijk maar mee!

• Hoe vind ik vrienden?

De vriendenknop kun je in de bovenste balk terugvinden:

Schrijf de gebruikersnaam of een gedeelte van de gebruikersnaam van de persoon waarnaar je opzoek bent in het zoekveld. Hierna zal de gebruiker verschijnen.

Klik op de Movie Star naar je keuze om het profiel van deze speler te openen. Als je hierna een vriendschapsverzoek wilt sturen, lik je op het blauwe "verzoek om vriendschap" icoon:

Zodra jouw vriendschapsverzoek is geaccepteerd door de andere gebruiker, zal deze in je activiteiten balk verschijnen. Hierna zal je elke keer een notificatie ontvangen als je nieuwe vriend content maakt of chatberichten aan je verstuurd.

• Hoe accepteer ik een vriendschapsverzoek?

Als een Movie Star jou een vriendschapsverzoek heeft verzonden, die je graag wilt accepteren, - klik dan alsjeblieft rechtstreeks op de uitnodiging - of klik op het “Vrienden” gedeelte. Hier zal het vriendschaps verzoek verschijnen, zodat je deze kunt accepteren.

Je kutn een vriendschapsverzoek, of verzoek om beste vriend of vriend en vriendin te vworden altijd weigeren, door op het rode X'je te drukken. Als je dit hebt gedaan wordt het vriendschapsverzoek verwijderd.

• Is er een limiet aan hoeveel vrienden ik kan hebben?

Hoe hoger je level is, hoe meer vrienden je kunt toevoegen. Om te zien hoeveel vrienden je kunt hebben op je huidige level, klik dan op "Vrienden" en klik op het "Mijn vrienden" tab. Hier kun je zien hoeveel vrienden je kunt hebben.