Hoe krijg ik Diamonds?

Diamonds zijn exclusief beschikbaar voor VIP leden en kunnen worden gebruikt om ingame aankopen te doen.

Diamonds kunnen alleen worden aangekocht als onderdeel van een VIP pakket, of als een van de Top-up pakketten die exclusief tot VIP gebruikers toebehoren.

Daarneest krijgen Elite en Star VIP leden elke dag een bepaald aantal Diamonds en StarCoins in hun spaarvarken.

Je kunt ook Diamonds verdienen door mee te doen aan een van onze Weklijkse Competities.

Diamanten kunnen worden gebruik in de kleding winkel en de Diamond Shop.

Je kunt contact met ons opnemen door hier te klikken.