Kan ik mijn huisdier wijzigen?

We houden allemaal van onze huisdieren en Boonies, maar soms wil je een andere.

Daarom is het mogelijk om je huisdier te veranderen!

Alles wat je hiervoor hoeft te doen, is naar het Shopping gedeelte gaan.

Ga dan naar de Diamond Shop

It costs 6 Diamonds and it’s super easy.

Selecteer een van je huisdieren of Boonies, klik hierna op “Verander” om je huisdier in een ander type te veranderen. Klik op “Een andere” als je een ander huisdier wilt dan die het scherm laat zien.

Vergeet niet dat niet alle huisdieren op MovieStarPlanet kunnen worden veranderd in een ander huisdier. Als je huisdier niet veranderd kan worden, komt dit doordat je huisdier er graag hetzelfde uit wil blijven zien.