Waarom doet het spel het niet? Heb ik een technisch probleem?

De volgende suggesties kunnen behulpzaam zijn als je problemen hebt met toegang verkrijgen to MovieStarPlanet:

• Zorg er eerst voor dat je de laatste versie van Flash hebt geïnstalleerd en je browser up to date is. Je kunt dit controleren door de volgende link te gebruiken.
  • Het is ook belangrijk om er zeker van te zijn dat je een computer gebruikt die MovieStarPlanet goed kan draaien. Volg de volgende link om hierover meer te weten te komen.
  • In sommige gevallen helpt het ook om je Browser en Flash volledig te deinstalleren en vervolgens opnieuw te installeren. Vraag altijd toestemming van de eigenaar van de computer of je ouders, voordat je wijzigingen aanbrengt op de computer.

Als je hierna nog steeds technische problemen met het spel ondervindt, kun je hierover contact met ons opnemen - Het is hierbij belangrijk dat je ons een zo detailleerd mogelijke uitleg van het probleem geeft, zodat we dit voor je kunnen bekijken. Als het mogelijk is, voeg dan ook een screenshot of video waarop het probleem te zien is toe.

Je kunt hier contact met ons opnemen als je verder ondersteuning nodig hebt.