Hoe verzend ik een Bericht naar een andere movie star?

MovieStarPlanet draait helemaal om het maken van nieuwe vrienden en het verbinden met bestaande vrienden. Chatten met je vrienden is eenvoudig.

Je kunt een bericht sturen naar elke movie star die je maar wilt. Je hoeft hiervoor enkel op het avatar van de movie star te klikken en hierna op het “Bericht Posten” knopje:

Je “Berichten” gedeelte zal hierna verschijnen, waarna je de mogelijkheid krijgt om een bericht naar de Movie Star te schrijven.

Schrijf wat je wilt in het witte chat ballonnetje aan de onderkant van de pagina, druk op enter en.... dat was het. Je bericht is nu verzonden.

Je kunt ook door het Berichten gedeelte gaan en daarvandaan een vriend selecteren om een bericht heen te sturen.

Wist je dat je kan chatten met andere movie stars en tegelijkertijd het spel kan spelen? Klik hiervoor op het kleine blauwe knopje in de rechter bovenhoek.

Did you know that you can chat with another movie star and play the game at the same time? Just click on the small blue button in the upper right corner:

Je berichten zullen nu worden getoond in een klein schermpje. Dit staat toe dat je terwijl je aan het chatten ben met je vrienden, je ook andere dingen kunt doen.

Als je tegelijkertijd met meer dan één persoon wilt chatten, is dat mogelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je vrienden uitnodigen voor een groepschat. Om dit te doen klik je op de “Nodig Vrienden uit” knop in de rechter bovenhoek.

Je kunt ook chatten met je vrienden als je speelt via de MSP app. Om je Berichten te openen tik je links onderin op “Berichten”.

Probeer je tablet of smartphone te draaien terwijl je chat. Je krijgt dan je inbox op het volledige scherm te zien, wat het makkelijker maakt om berichten te schrijven naar je vrienden.

In contact blijven met je vrienden is belangrijk, vergeet dus niet regelmatig je berichten te bekijken.