Hoe krijg ik nieuwe Kleding?

Wil je jouw Movie Star er cool en trendy uit laten zien? Dan is het belangrijk dat je de Kleding Shop bezoekt!

Je kunt deze terugvinden in het Shopping gedeelte.

Hier kun je alles kopen waar je ooit van hebt gedroomd: shirts, topjes, broeken, rokjes en jurken, schoenen, coole assecoires en nieuwe haarstijlen.

Wanneer je selecteerd dat je een voorwerp wilt kopen, zal je Movie Star dit automatisch gaan passen en komt het voorwerp in je winkelmandje te staan:

Je kunt zelfs de kleur selecteren van de meeste voorwerpen, om zo je eigen unieke stijl te maken:

Vergeet niet dat sommige voorwerpen exclusief voor VIP leden zijn en hierdoor alleen kunnen worden gekocht als je VIP lid bent. Sommige voorwerpen kosten Diamonds, en je kunt deze voorwerpen zelfs kopen als je VIP lidmaatschap is verlopen, zolang je maar genoeg Diamonds hebt.

Zodra je klaar bent voor het kopen van de voorwerpen die je hebt uitgezocht, ga je naar je winkelmandje door te klikken op het knopje “Mand” rechts onderin:

Je kunt voorwerpen kopen door op het roze “Koop” knopje te drukken naast elk voorwerp, of je kunt alle voorwerpen in één keer kopen, door op de “Koop Alles” knop te klikken, onderaan het scherm.

Vergeet niet om de juiste kleuren te kiezen voor voor je een voorwerp koopt en zorg ervoor dat je mandje alleen de spullen bevat die je wilt kopen als je op “Koop Alles” drukt.

Voorwerpen die je momenteel niet kunt betalen, kun je op je Verlanglijstje zetten. Klik hier om meer over Verlanglijstjes te leren.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Probeer dan door alle verschillende categorieën te browsen om sneller te vinden waar je naar op zoek bent.

Aan de linkerkant kun je voorwerpen sorteren op de volgende manieren:

• Nieuw: hier kun je de nieuwste voorwerpen terugvinden
  • Thema's: dit is waar je alle voorwerpen kan sorteren per Wekelijks Thema [INSERT LINK TO ARTICLE: Weekly Themes]
  • Top: door te sorteren op Top, kun je de populairste voorwerpen makkelijk terugvinden
  • Ontwerpen: Als je hier op klikt, vind je alle ontwerpen die door andere Movie Stars zijn gemaakt
  • Vrienden: Zo kun je zien welke voorwerpen jouw vrienden recentelijk hebben gekocht

Aan de rechterkant kun je voorwerpen sorteren op:

• Jurken (alleen meisjes)
  • Topjes
  • Broeken
  • Schoenen
  • Accessoires
  • Haar

Dit zou moeten helpen om te vinden waar je naar op zoek bent.

De Kleding SHop is ook beschikbaar via onze app. Om deze openen klik je op  “Shopping” and daarna op “Kleding”: