Hoe recycle ik items?

Heb je soms het gevoel dat je teveel spullen hebt? Als dit het geval is, waarom probeer je dan niet wat van je spullen te recyclen?

Je kunt alle voorwerpen recyclen, behalve voorwerpen die gekocht zijn met diamanten en sommige huisdieren.

Het is makkelijk. Om te recyclen ga je naar je Profiel en klik je op de "Recycle" tab:

Je kunt zoveel voorwerpen recyclen als je wilt. Om een item te recyclen, klik je op het roze “Recycle” knopje onder een voorwerp  en bevestig je hierna je keuze.

Dat was het al, je voorwerp zal nu automatisch worden gerecycled.

Je ontvangt een specifiek aantal punten voor welk voorwerp dat je recycled. Als je 1000 punten bereikt, krijg je een speciaal kado.