Wat is mijn Biografie?

Wil je dat andere movie stars meer over je te weten komen? Als dit zo is, kun je het beste iets in je Biografie schrijven.

Als je op een computer speelt, kun je je Biografie openen door op de “Biografie” tab te klikken op je profiel pagina:

Je biografie is als een visitekaartje dat je presenteert aan andere movie stars. Het is een manier voor andere movie stars om erachter te komen wat je leuk vind om te doen in je vrije tijd, het eten dat je lekker vind of welke muziek je het liefste luistert. Je kunt hierin schrijven wat je wilt.

Vergeet niet dat de regels van MovieStarPlanet ook van toepassing zijn op je Biografie. Onthul dus geen persoonlijke informatie, zoals je echte naam of de stad waarin je leeft, daar dit tegen de regels is. Er zijn zoveel andere dingen die movie stars over je te weten willen komen.

Klik op de “Wijzigen” knop in de rechter bovenhoek om je Biografie te schrijven.

Je kunt schrijven of stickers, movie stars en voorwerpen toevoegen. Je verbeelding is het limiet!

Zodra je klaar bent, kun je jouw Biografie opslaan door op de “Opslaan” knop te drukken in de rechter bovenhoek.

Je nieuwe Biografie kan nu door iedere andere movie star worden gezien!

Your new Biography can now be seen by other movie stars!