Wat zijn achtergronden?

Om een epische Movie of ArtBook te maken, heb je epische achtegronden nodig. We hebben allemaal verschillende dingen, van huiskamers en klaslokalen tot de ruimte en een magisch bos. Je kunt dit allemaal terugvinden in de achtergronden winkel.

Je kunt dit terugvinden in het Shopping gedeelte.

We hebben meer dan genoeg verschillende achtergronden.

Het kopen van verschillende achtergronden is makkelijk. Kik op de achtergrond die je wilt kopen en klik hierna op de roze “Koop” knop, onderin het scherm:

Houd er rekening mee dat sommige achtergronden alleen door VIP-leden kunnen worden gekocht, door gebruik te maken van Diamonds.

Kon je de achtergrond waar je naar op zoek was niet vinden? Probeer dan te browsen in de verschillende categorieën om sneller te vinden waar je naar op zoek bent:

• Huis
  • School
  • Stad
  • Natuur
  • Sport
  • Seizoenen
  • Fantasie
  • Vakantie
  • Achtergronden
  • Overig