Wat zijn Items?

Je hebt gave items nodig om de coolste ArtBooks en Movies te maken, of als je bijvoorbeeld je kamer wilt decoreren. Gelukkig zijn er een hoop verschillende items om uit te kiezen.

Je kunt de Items shop vinden in het Shopping gedeelte.

Here you will find anything you need. You can browse the categories in the upper bar:

Aan de rechteraktn kun je voorwerpen soorteren middels:

• Dieren & Huisdieren
  • Huisdier Assecoires
  • Rekwisieten
  • Meubels
  • Gadgets
  • Voertuigen
  • Voedsel
  • Tuin

Aan de linkerkant kun je voorwerpen sorteren op:

• New: hier kun je de nieuwste items terugvinden
  • Thema's: zo sorteer je de items per Wekelijks Thema
  • Top: door top te selecteren vind je de meest populaire voorwerpen terug
  • Vrienden: Hier vind je terug wat je vrienden recent hebben gekocht

Houd er rekening mee dat sommige voorwerpen alleen door VIP leden kunnen worden aangekocht doro gebruik te maken van Diamonds.

Zodra je een voorwerp hebt gevonden dat je leuk vind, klik je erop en selecteer je een kleur naar keuze (geanimeerde voorwerpen kunnen niet van kleur veranderen), hierna ga je naar je mandje door op “Mand” te klikken rechtsonderin en op “Koop” of “Koop alles” te klikken:

Als je een voorwerp hebt gevonden die je nog niet kunt betalen, kun je deze op je Verlanglijstje zetten. Klik hier om meer over verlanglijstjes te leren

De Items shop is ook beschikbaar in de App. Om deze te openen ga je naar “Shopping” en tik je op “Items”

We hopen je terug te zien in de winkel!