Wat is het Forum?

Het Forum is een plek waar je jouw gedachten, Ideëen, verhalen en alle andere dingen die waar je aan denkt kunt delen met andere movie stars.

Je kunt het forum hier terugvinden:

Het MovieStarPlanet Forum is momenteel alleen beschikbaar vanaf de MovieStarPlanet website en niet vanaf de MovieStarPlanet App. Dit betekent dat het alleen vanaf een computer te bereiken is.

MovieStarPlanet zal het forum gebruiken om je op de hoogte te houden van nieuwe features of competities, dus het is altijd een goed idee om een kijkje te nemen wat er in het Forum gebeurd. Posts van MovieStarPlanet hebben altijd het volgende icoon:

Alle posts moeten de regels van MovieStarplanet volgen. Je kunt de regels here terugvinden.

Je meot level 6 of VIP lid zijn van elk level zijn om je eigen forum post te maken of schrijven in het Forum. Je moet ook een e-mail adres hebben verbonden aan je account. Voor veiligheidsredenen raden we je aan om altijd een e-mail adres aan je account te verbinden, zelfs als je het Forum bijna niet gebruikt.

Nu ben je klaar om te posten op het Forum, je kunt een post maken door te klikken op het icoon hier beneden. Vervolgens kun je direct jouw gedachten delen met andere movie stars.

Vergeet niet dat je emoticons of een andere kleur voor je letters (alleen voor VIP leden) kunt kiezen, om je post er uniek uit te laten zien.

Categorieën

Elke type post behoord tot een categorie. Niet zeker welke je moet gebruiken? Dan kun je altijd een categorie kiezen die jij leuk vind. Onthoud dat de VIP categorie alleen beschikbaar is voor VIP leden.

Als je op zoek bent naar het nieuwste Forum, klik je op ‘Top’.
Als je jouw eigen forumberichten wilt terugvinden, klik je op ‘Mijn’.
Om te zien wat je vrienden doen op het forum, klik je op ‘Vrienden’!

Hoe rapporteer ik Forum content?

Heb je iets gezien op het Forum dat tegen de Regels is? Neem dan alsjeblieft een moment om dit te rapporteren, zodat onze moderators dit kunnen bekijken. Rapporteren is erg makkelijk! Alles wat je heoft te doen is op het gele driehoekje te klikken in de rechter bovenhoek van een post: