Systeemvereisten

Moviestar Planet draait goed op de mooste computer, maar computers die ouder dan 3 jaar oud zijn, kunnen mogelijk het spel niet goed bijhouden als het druk is.

De aanbevolen browser voor MovieStarPlanet is Google Chrome.

We raden aan dat je jouw software ten allertijde volledige geupdate hebt en dat je alle verouderde versies van browsers of Flash Player van je systeem verwijderd.

Als je Linux gebruikt en vanuit een Chromium browser speelt, adviseren we je Google Chrome te installeren, omdat er bekende bugs zijn bij het updaten van Flash player in Chromium.

Als Apple gebruiker is het jammer genoeg niet langer mogelijk om MovieStarPlanet in Safari browsers te draaien. We raden je hierom aan om Chrome of Firefox te gebruiken.

Je kunt Chrome middels de volgende link downloaden:
https://www.google.com/chrome/browser/desktop/

Firefox is te downloaden via de onderstaande link:
https://www.mozilla.org/firefox/desktop/