Hoe koppel ik een e-mail adres aan mijn gebruiker?

Het koppelen van een e-mail adres aan je MovieStarPlanet account is erg makkelijk. We raden je aan dit te doen zodra je een nieuw account hebt aangemaakt.

Met een bevestigd e-mail adres, kun je het volgende:

• Je wachtwoord opvragen als je deze bent vergeten
  • Forums en Polls aanmaken
  • Onze nieuwsbrief met de laatste updates ontvangen

Om een e-mail adres aan je gebruiker te koppelen, log je in op je account vanaf een computer en klik je op “Instellingen” (het tandwiel icoon in de rechter bovenhoek).

Vergeet niet om je e-mail adres te bevestigen door de link in de bevestigingsmail die je van MovieStarPlanet ontvangt aan te klikken. Mocht je het bericht niet direct hebben ontvangen, wacht dan heel even en vergeet ook niet in je spam-box te kijken.