Wat is Deel een Foto?

Met Deel een Foto, kun je foto's uploaden om deze te delen met je vrienden.

Voor elke “Love it!” die een foto krijgt, ontvang je Fame punten. Als je foto een groot aantal “Love it!”'s ontvangt, kan deze ook in de 'Meeste Punten' lijst vertoond worden.

Je kunt het “Foto's” gedeelte terugvinden in MovieTown. Onthoud alsjeblieft dat er speciale regels zijn voor het delen van foto's. Voordat je foto's post, willen we je vragen om de regels voor het delen van foto's goed door te nemen.

Er zijn twee manieren om je foto's te uploaden. Als je de webversie van MSP speelt (op de computer), kun je door jou opgeslagen foto's delen, door op de Camera knop met het gele plusje te drukken.

Als je de MSP App gebruikt, kun je foto's direct vanaf je camera uploaden door het Camera icoon aan te klikken.

Je kunt ook de foto's van andere spelers bekijken. Je kunt ervoor kiezen om de Nieuwste foto's, top foto's of foto's van vrienden te bekijken. Heb je een foto gevonden die je leuk vindt? Vergeet dan niet op “Love it!” te klikken en een berichtje achter te laten.

Houd er rekening mee dat alle foto's op MovieStarPlanet eerst door moderators worden bekeken, voordat andere spelers ze kunnen zien. Dit kan ervoor zorgen dat ander spelers enige tijd moeten wachten voordat ze de door jou geuploade afbeelding kunnen zien.