Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?

Ik wil me aanmelden bij MovieStarPlanet. Waar begin ik?

Welkom in de wereld van Faam en Fortuin!

Om een nieuw avontuur te beginnen bij MovieStarPlanet, heb je eerst een account nodig. Als je vanaf een computer of laptop speelt, hoef je alleen op de “Speel nu” knop te drukken op de voorpagina. Als je vanaf een tablet of telefoon speelt, dan op “NIEUWE GEBRUIKER”.

Je kunt hier kiezen of je als een jongen of meisje wilt spelen en ook je nieuwe Movie Star aankleden. Je kunt ook op de “willekeurig” knop klikken, zodat wij willekeurige kledingstukken en attributen voor je selecteren. Maak je geen zorgen, je kunt alle kledingstukken tijdens het spelen gewoon wijzigen.

Zodra je tevreden bent met je Movie Star, klik je op “OK - Klaar”.

Nu kun je een gebruikersnaam en wachtwoord voor je Movie Star instellen.

Zorg ervoor dat je goed nadenkt over je gebruikersnaam. Het is namelijk NIET mogelijk om je gebruikersnaam naderhand te wijzigen. Voor veiligheidsredenen is het belangrijk dat je gebruikersnaam geen persoonlijk informatie bevat, zoals bijvoorbeeld, je volledige naam, de plaats waar je woont of geboortedatum. De zelfde regels zijn van toepassing op je wachtwoord. Klik hier om te leren hoe je een sterk en veilig wachtwoord kunt aanmaken.

Je wachtwoord is net als de sleutel voor je huis! Alleen jijzelf en je ouders zouden hier toegang tot mogen hebben.

Waar kan ik met mijn gebruiker heen?

Je nieuwe gebruiker geeft je toegang tot al onze 'planets':

Je kunt dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord combinatie gebruiken als je op een van onze andere spellen wilt inloggen. Je MovieStar kan hierdoor bijvoorbeeld veranderen in een schattige Boonie of een grote sterke BlockStar, maar maak je geen zorgen: Je kunt nog steeds met je vrienden van MovieStarPlanet chatten en samen verschillende coole spellen spelen.

Gebruikersovereenkomst / Algemene Voorwaarden

Vergeet niet dat de regels van MovieStarPlanet op alle gebruikers van toepassing zijn: VIP of geen VIP, hoog of laag level. Het is belangrijk dat je de regels doorleest voordat je een account aanmaakt, je kunt deze hier terugvinden.

We willen dat MovieStarPlanet een veilige plek op het internet is, waar je vrienden kan ontmoeten en plezier kan hebben. Door je aan de regels te houden, maak je MovieStarPlanet een super gave plek om te zien: voor jezelf en voor je vrienden!

Houd er rekening mee dat we de toegang tot het spel voor je kunnen blokkeren als je de regels breekt. Zorg er dus voor dat je aardig en vriendelijk bent en geniet van dit nieuwe avontuur!