Ik heb een waarschuwing ontvangen of ben geblokkeerd - waarom?

Heb je een melding ontvangen dat je account een waarschuwing heeft gekregen, of dat deze tijdelijk of permanent is geblokkeerd?

Dit bericht betekent dat één van onze moderators ongewenst gedrag op je account heeft gedetecteerd en hierom heeft besloten om je account te blokkeren.

Één of meerdere regels zijn overtreden. Je kunt de regels hier terugvinden.

• Een tijdelijke blokkade betekent dat je binnenkort weer kunt inloggen.
  • Een permanente blokkade betekent dat je niet langer toegang hebt tot je gebruiker.