Ik heb een lock nummer ontvangen - Waarom?

Heb je een bericht ontvangen waarin staat aangegeven dat je spel geblokkeerd is?

Dit bericht betekent dat onze moderators hebben opgemerkt dat er ongewenste activiteiten hebben plaatsgevonden vanaf het IP adres dat je gebruikt en hierom hebben besloten deze te blokkeren.

Spelers, die vanaf jouw IP adres hebben gespeeld, hebben één of meerdere regels overtreden.

Vergeet niet om je aan de regels te houden tijdens het spelen. Je kunt ze hier terugvinden.

Als je er zeker van bent dat dit een fout is, kun je ons Support team een bericht sturen.

Vergeet niet de volgende dingen te vermelden:

• Je gebruikersnaam en de gebruikersnaam van andere gebruikers die vanaf jouw locatie hebben ingelogd
  • Het lock nummer (Dit is het nummer wat je ziet als je vanaf een computer probeert in te loggen)
  • Een korte beschrijving, waarom denk je dat dit een fout is?

Mocht je verdere ondersteuning nodig hebben kun je hier klikken.