Hoe meld ik een gebruiker?

MovieStarPlanet heeft een makkelijk te gebruiken systeem om gebruikers te melden: Je hoeft maar een paar keer te klikken. We raden iedereen aan om slecht gedrag te melden.

Om een gebruiker te melden:

• Klik op hun gebruikersnaam om hun profiel te weergeven
  • Klik op de “Meld slecht gedrag” knop:

• Bevestig je keuze door te klikken op “Melden”, selecteer hierna een categorie en leg in het kort uit waarom je deze gebruiker meld:

BELANGRIJK: Als iemand je meld, betekent dit niet dat je automatisch een waarschuwing of blokkade op je account krijgt.

Houd er rekening mee dat je enkel gebruikers meld die de regels van MovieStarPlanet hebben gebroken. Meld bijvoorbeeld geen gebruikers voor het niet geven van een voorwerp dat je niet hebt ontvangen of iets in die richting.

Om ongepaste inhoud (zoals ArtBooks en Movies) te melden, kun je ook op de gele driehoek klikken en hierna op “Ja”.

Je kunt onze regels hier lezen.