Welke Apps heeft MovieStarPlanet ontwikkeld?

MovieStarPlanet is een coole plek om te zijn als je het leuk vind om plezier met je vrienden te hebben en geweldige content te maken die je met je vrienden kunt delen.

Wist je dat MovieStarPlanet ook Apps heeft ontwikkeld?

Neem hier beneden een kijkje om meer te lezen over de apps - mogelijk wil je ze downloaden.

De apps zijn beschikbaar vanaf de App Store voor iPhone/iPad en Google Play voor Android devices.

MovieStarPlanet

Als je graag in contact blijft met je vrienden, waar je ook gaat, zul je de MSP app geweldig vinden! Je zult hier je favoriete onderdelen van het spel terugvinden en kunt meteen met je vrienden praten in ons coole Berichten gedeelte. Je kunt er zelfs voor kiezen om pushmeldingen te weergeven als iemand je een bericht stuurt. Op deze manier zul je nooit belangrijke berichten of vriendverzoeken mislopen. De MSP app is een must voor alle movie stars die verbonden willen blijven.

BooniePlanet

Hou je van de Boonies in MovieStarPlanet? Als dit zo is, zul je het vast leuk vinden om te horen dat Boonies hun eigen planeet hebben. Deze planeet heet BooniePlanet. Door de BooniePlanet App te downloaden kun je deze planeet bezoeken. Hier kun je jouw eigen Boonie Kapitein maken en je eigen Boonie familie uitbreiden. Je kunt hun kamers bezoeken en proberen om zoveel mogelijk schattige gevechten met andere Boonies te winnen. Een leuke verkleed spelletje is natuurlijk ook een optie. Als je het nog niet hebt gespeeld, wacht deze schattige wereld er in de App Store op om door jou ontdekt te worden.

BlockStarPlanet

Als je van het bouwen van werelden met vierkante blokken leuk vindt en het spelen van super opwindende gevechten tegen je vrienden met een zelf gemaakte BlockStar jou cool lijken, moet je zeker BlockStarPlanet proberen. Deze app is een hele leuke manier om tegen je vrienden te spelen, je creativiteit een boost te geven en je gevechtsvaardigheden te meten met andere spelers.

We zien je graag terug in de App Store.