Ondervind je problemen met de Flash Player?

Om MovieStarPlanet te kunnen spelen moet je de meest recente versie van Adobe Flash Player op je computer geïnstalleerd hebben.

Als je momenteel problemen ondervind met Flash Player, kun je de onderstaande stappen proberen.

Google Chrome gebruikers:

Als je Google Chrome gebruikt, kun je proberen om de tijdelijke internet bestanden, cache en cookies te verwijderen. Hierna is het belangrijk om ervoor te zorgen dat Google Chrome geupdate is naar de laatste versie. Zodra je dit hebt gedaan, kun je weer proberen in te loggen.

Gebruik je geen Google Chrome, probeer dan het volgende:

Als je momenteel problemen ondervind met het laden van de website, willen we je verzoeken om Flash Player naar de laatste versie te updaten, door op deze link te klikken.

Tip: We raden Google Chrome aan voor het spelen van MovieStarPlanet.