Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Je kunt je wachtwoord ten aller tijde wijzigen door op “Instellingen” te klikken (het tandwiel icoon in de rechter bovenhoek).

Je kunt geen gratis VIP of StarCoins krijgen door je wachtwoord te wijzigen. Als je jouw wachtwoord wijzigt in iets dat andere spelers jou aanraden, weten ze je wachtwoord.

Onthoud dat jouw wachtwoord moeilijk te raden moet zijn en nooit gedeeld mag worden met andere spelers. We raden je aan om dit artikel te lezen, om erachter te komen hoe je een sterk en veilig wachtwoord kunt verzinnen.

Zodra je op het tandwiel hebt geklikt, klik je op wachtwoord wijzigen, om je wachtwoord te wijzigen. Verander echter nooit je wachtwoord op verzoek van een andere speler!