Hou zorg ik dat mijn account veilig blijft?

Vind jij je movie star belangrijk en wil je deze voor een lange tijd houden?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Het is namelijk niet moeilijk om je account veilig te houden.

Allereerst: Niemand kan je account van je stelen als je een sterk, moeilijk te raden wachtwoord hebt dat je met niemand, binnen of buiten MovieStarPlanet deelt. Klik hier hier om te leren hoe je een sterk en veilig wachtwoord kunt maken.

We willen je ook duidelijk maken dat het geen goed idee is (en ook niet is toegestaan) om je wachtwoord of persoonlijke informatie, zoals bijvoorbeeld je echte naam, woonplaats, e-mail adres of gebruikersnamen van andere social media of berichtendiensten. Voor veiligheidsredenen moeten deze gegevens altijd geheim blijven.

Vergeet ook niet dat het accepteren van een account dat door een andere speler is aangemaakt ertoe kan leiden dat je jouw eigen account kwijtraakt. We begrijpen dat het misschien leuk lijkt om een account van een ander te accepteren of een gebruiker met zijn of haar account te helpen, maar dit is niet toegestaan. Zorg ervoor dat je nooit meedoet aan het ruilen van wachtwoorden, het maakt niet uit voor welke reden. Vergeet ook niet dat als je dit doet, je ook je eigen account kan kwijtraken. Als je dan toch het account van een andere speler accepteert, zorg dan dat je niet het zelfde wachtwoord gebruikt als op je eigen account.

En vergeet ook niet dat websites buiten MovieStarPlanet die gratis VIP, StarCoins, Diamanten of kleding aanbieden nooit werken! Het enige dat deze websites doen is jouw wachtwoord opslaan, zodat ze op je MovieStarPlanet account kunnen inloggen. Het zelfde geld voor e-mail adressen die beloven dat je VIP krijgt als je, jouw account met het adres verbindt: Geen e-mail address kan je VIP of andere voorwerpen geven.

Het maakt niet uit hoe verleidelijk het is, het is belangrijk dat je nooit je wachtwoord op een andere plek dan MovieStarPlanet gebruikt en nooit een e-mail address ingeeft waar je zelf geen toegang toe hebt.

Zolang je jouw wachtwoord, e-mail adres en persoonlijke gegevens geheim houdt, zal er niks met je account gebeuren en kon je zo lang als je wilt van het spel genieten met je vrienden.