Wat kan ik doen als iemand mijn account heeft gestolen?

We begrijpen dat je account belangrijk voor je is en willen er voor zorgen dat niemand het account van je afpakt.

Als je weet wie je account heeft gestolen, zorg er dan voor dat je deze gebruiker bij ons meld, hierop zullen onze moderators het account van de gebruiker bekijken en ervoor zorgen dat ze het niet nog eens doen!

Als je niet weet hoe je een gebruiker moet rapporteren, kun je dat hier terguvinden.

Om te voorkomen dat dit gebeurd, denk dan aan het volgende:

• Het is belangrijk om je wachtwoord veilig te bewaren; alleen jij en je ouders/voogd mogen je wachtwoord weten
  • Het wachtwoord dat je kiest moet moeilijk genoeg zijn, zodat anderen het niet kunnen raden (klik hier om te leren hoe je een veilig wachtwoord kunt maken)
  • Je kunt je account verliezen door een “gratis” account te accepteren van een andere gebruiker. Een gratis weggegeven account kan dus een valstrik zijn!
  • Sommige gebruikers kunnen je vragen om je e-mail adres te wijzigen. Dit moet je nooit doen als een gebruiker dit aan je vraagt. Zorg ervoor dat je jouw e-mail adres altijd veilig bewaard en als je deze moet wijzigen, dit altijd met een ouder, voogd of oudere broer of zus doet.

We raden je aan om het volgende artikel te lezen, om te leren hoe je jouw account veilig kunt bewaren, zodat je deze niet nogmaals kunt verliezen.

Laten we nu bekijken wat we kunnen doen om de toegang tot je account te herstellen!

Als je jouw e-mail adres aan je MovieStarPlanet account hebt gekoppeld, kun je jouw wachtwoord herstellen door op "Wachtwoord Vergeten?" te klikken op de voorpagina, als je op de computer speelt. Nadat je dit hebt gedaan, kun je jouw wachtwoord herstellen met de e-mail die MovieStarPlanet naar je toe heeft gestuurd.

In het geval dat je jouw e-mail adres niet aan je account hebt verbonden, of als je geen toegang hebt tot je e-mail adres, is het van belang om met ons support team contact up te nemen.

Vergeet niet om het volgende met je verzoek mee te sturen:

• De gebruikersnaam en het level van het account dat je probeert te herstellen.
  • Een MSP aankoopbewijs (of ander document) waarop een aankoop die je op het account hebt gemaakt is te zien

We raden je aan om een volwassene te vragen om je hiermee te helpen. Zij zullen er voor zorgen dat je alle gegevens hebt die je nodig hebt.

Mocht je nog verdere vragen hebben, kun je hier contact met ons opnemen.