Hoe maak ik looks?

Wanneer je een outfit maakt die je wilt opslaan of delen (en snel weer wilt kunnen vinden en dragen), kun je het Looks gedeelte.

Je kunt Looks terugvinden in MovieTown:

Select “Create New Look” and dress your movie star. Remember to give your new Look a name.

Je profiel slaat de Looks op die je voor jezelf, andere Moviestars of vrienden hebt gemaakt.

Het is een goeie manier om je eigen gave stijl te laten zien en voor je vrienden om kleren te combineren waar je misschien zelf nog niet over had nagedacht. Gebruik de tabs bovenaan de pagine om te navigeren:

Als een van je looks een hoop “Love It's”, ontvangt, verdien je Fame! Des te meer reden om je garderobe up-to-date te houden met de laatste mode.

App

Je kunt ook looks maken, bekijken en een “Love” geven via de MovieStarPlanet App. Je kunt deze Looks terugvinden in MovieTown!