Hoe maak ik artbooks?

Een ArtBook is net als een stickerboek of collage. Je eigen verbeelding is het limiet. Je kunt text, foto's, vormen, YouTube video's, voorwerpen en andere Movie Stars aan je ArtBooks toevoegen.

Het is een erg leuke en creatieve manier om jezelf uit te drukken, je creativiteit te boosten en met je vrienden te communiceren.

Je vind het “ArtBooks” gedeelte in MovieTown:

Het maken van ArtBooks is erg makkelijk. We laten je hieronder zien hoe.

Om een nieuw ArtBook aan te maken, klik je op de kwast:

Hier zijn een aantal van de tools die je kunt gebruiken:

Om alle opties te zien, gebruik je de roze “naar boven” en “naar beneden” pijltjes.

Probeer om alle categorieen te bekijken en te zien hoeveel verschillende dingen je aan je ArtBook kunt toevoegen. Als je in een categorie bent en terug naar het overzicht wilt gaan, kun je op het blauw “terug” pijltje klikken:

Je artbook kan over van alles gaan. Je kunt een van je vrienden verassen met een uitnodiging voor een feestje, een verjaardagskaart voor iemand maken waar je om geeft of een geweldige collage maken van je vrienden of de kleding die je leukt vind. We weten zeker dat het super gaaf zal zijn.

Als je ArtBook is voltooid, kun je kiezen om deze op te slaan als privé of Publiek:

Als je voor publiek kiest, kan iedereen op MovieStarPlanet je ArtBook zien.

Als je kiest om je ArtBook als privé op te slaan, kan alleen jij het zien.

Vergeet niet dat je jouw ArtBook ten allertijde kan aanpassen. Alleen ArtBooks waarmee je meedoet aan de Wekelijkse Competitie kun je niet meer aanpassen nadat deze is ingezonden.

Speel je MovieStarPlanet met de App? Dat is mooi! Hier kun je namelijk ook gave artbooks maken!

Ga eerst naar Movie Town en tik hierna op Artbook:

Om een nieuw ArtBook te maken, klik je vervolgens op de verfkwast:

Vergeet niet dat je jouw ArtBooks kunt delen met iedereen die je wilt. Je kunt jouw ArtBook delen door:

• Een vriend te e-mailen
  • Hem te downloaden en buiten MSP om aan een vriend te laten zien
  • Te delen met je MovieStarPlanet vrienden
  • Als je vanaf een mobiel apparaat speelt, kun je jouw ArtBooks ook direct op Social Media delen.

Zie hier een korte instructie video over hoe je een ArtBook kunt aanmaken: