Wat zijn terugkerende betalingen?

Je kunt er tijdens de aankoop van je VIP lidmaatschap voor kiezen dat deze automatisch wordt vernieuwd.

Met terugkerende betalingen ingeschakeld, wordt je VIP lidmaatschap automatisch vernieuwd. Om preciezer te zijn, als je 1 maand VIP lidmaatschap koopt, word je na 30 dagen automatisch weer VIP.

Houd er rekening mee dat je voor terugkerende betalingen ook moet betalen en dit bedrag zal worden afgeschreven, zodra je lidmaatschap verlengd wordt.

Als je geen terugkerende betalingen wil, zorg dan dat deze staan uitgeschakeld op je account.

Hoe schakel ik terugkerende betalingen uit?

Het is makkelijk om terugkerende betalingen uit te schakelen op je account:

1. Log in op je account vanaf een computer of laptop
  2. Klik op "Instellingen" in de rechter bovenhoek en ga naar "Mijn betalingen".
  3. Klik op “Schakel terugkerende betalingen uit”. Dit is per direct actief en er zullen geen verdere bedragen meer worden afgeschreven.

Als je problemen ondervind met het uitschakelen van terugkerende betalingen, neem dan alsjeblieft contact op met onze support afdeling. Vergeet niet je gebruikersnaam en een kopie van jouw aankoopbewijs mee te sturen.

Kan ik upgraden naar een betere VIP lidmaatschap als ik een terugkerende betaling heb?

Het is mogelijk om je VIP te upgraden als je een terugkerende betaling hebt. Je moet hiervoor echter wel het verschil tussen de twee pakketten betalen als een eenmalige betaling. Hierna zullen we echter automatisch het geupgrade pakket automatisch verlengen en hiervoor het juiste bedrag afschrijven.

Mocht je nog verdere ondersteuning nodig hebben, klik dan hier.