Hoe blokkeer en deblokkeer ik gebruikers?

 

Je kunt een gebruiker blokkeren als je niet wilt dat deze contact met je kan opnemen.

Om een gebruiker te blokkeren:

  • Klik op de gebruikersnaam van de te blokkeren gebruiker om hun persoonlijke pagina te weergeven
  • Klik op de "Meld slecht gedrag" knop:


  • Bevestig je keuze door op “Blok” te klikken:

De geblokkeerde gebruiker kan jouw profiel niet zien en geen contact meer met jou op nemen.

Om een blokkade te verwijderen van een gebruiker die je voorheen hebt geblokkeerd:

  • Klik op "Instellingen” terwijl je vanaf een computer of laptop speelt (het tandwiel icoon in de rechter bovenhoek)
  • Klik op "Geblokkeerd", selecteer hierna de gebruiker die je wilt deblokkeren:

De gebruiker die je hebt de gedeblokkeerd kan hierna weer contact met je opnemen en je profiel weer zien.

Wanneer je gebruik maakt van de MovieStarPlanet App, kun je ook gebruikers blokkeren en deblokkeren. Hiervoor dien je het profiel van de gebruiker te openen en hierna op de gele driehoek (melden) te klikken. Hierna kun je ervoor kiezen om de gebruikers te blokkeren.

In order to remove that block, you should open the user’s profile again and click on the yellow triangle (Report), then you can click Remove Block and you can contact each other again.

 


Volgen
Was dit artikel nuttig?