Wat is Meeste Punten?

Onder 'Meeste Punten' kun je de Movie Stars met het hoogste level terug vinden. Deze gebruikers hebben het meeste fame verdient en hebben veel populaire content gemaakt.

Je kunt in het Meeste Punten menu ook de highscores terugvinden voor:

• Movies
  • Kamers
  • Looks
  • ArtBooks
  • YouTube videos
  • Huisdieren
  • Kleding
  • Voorwerpen
  • Achtergronden
  • Animaties

Ga maar het Meeste Punten menu om inspiratie voor je volgende ArtBook, Film of Look te vinden.

Je kunt het Meeste Punten menu vinden rechtsbovenin je scherm, als je vanaf een computer bent ingelogd:

Als je naar de Movie Stars kijkt, kun je kiezen tussen Mvoie Stars die recentelijk zijn ingelogd of Movie Stars met de hoogste score allertijde.

Je kunt ook zien wie van je vrienden het hoogste level is.

Om het Meeste Punten menu op de App te openen, ga je naar “Faam & Fortuin”, en dan “Meeste Punten”:

Als je hier toch bent, waarom kijk je dan niet naar de coole content die andere Movie Stars hebben gemaakt?

Je kunt hier ook dingen kopen, zoals kleren of voorwerpen. Dit is dus een makkelijke manier om aan populaire voorwerpen of kleding te komen!